Vergeet Google, Facebook, DTG, Marktplaats, etc.

Deze advertentie is al 12 x bekeken!

Aanbieding

Laten we samen werken aan een betaalbaar alternatief. Eigen zoekmachines en marktplaatsen voor bedrijven, producten, diensten, evenementen, projecten en advertenties. Alle Nederlandse ondernemers online, zichtbaar voor iedereen. En dat voor slechts €1,-

Ben je ondernemer? Registreer dan snel je bedrijf. Voor slechts €1,- (eenmalig) ben je zichtbaar op Vindhet.in, Byloca.nl, Yoobop.nl, Mooos.nl én Bedrijventelefoonboek.nl. Een perfect alternatief voor Google, Gouden Gids, Marktplaats, Beslist.nl, TripAdvisor, kortings- en vergelijkingssites etc. Jouw bedrijf lokaal, regionaal, provinciaal én nationaal vindbaar voor consumenten en collega-ondernemers (B2C en B2B).

Bedenk eens een reden om je niet te registreren. Wat is je alternatief? Als we met z'n allen online gaan samenwerken en onze vindbaarheid vergroten, maken we veel meer kans dat ons bedrijf onder de aandacht komt bij onze doelgroep. Local Media Group (LMG) wil zoveel mogelijk ondernemers de mogelijkheid bieden om zich online te presenteren aan de Nederlandse consument (B2C) en collega-ondernemers (B2B).

Onze doelgroep zit namelijk steeds meer online. Daar moeten we ons meer van bewust zijn. Meer dan 80% van alle ondernemers wordt middels een simpele zoekopdracht niet gevonden. Terwijl 65% van alle (aankoop)beslissingen worden genomen via de tablet en smartphone. Laten we samen werken aan platforms die relevant worden en inspelen op de behoefte van onze klanten. Laten we niet afhankelijk worden van platforms die ons het vel over de oren trekken. Het kan echt goedkoper! Veel goedkoper! Alleen jullie kunnen hiervoor zorgen. Voor die ene verificatie-euro hoef je het niet te laten. Want naast je registratie bieden we jou gratis de mogelijkheid om te werken aan een online klantenbestand en krijg je een responsive website (mocht je die nog niet hebben) waaraan jij je eigen domeinnaam kunt koppelen.

Samen online! Samen staan we sterker!
Online samenwerken hoeft niet duur te zijn. €1,- slechts. Voor dit bedrag hoef je het niet te laten. Maar er is meer! Na registratie kun je naar wens upgraden van Gratis naar Premium of Professional. Dit is natuurlijk helemaal aan jou en absoluut geen verplichting. Met de SWITCH-module maak je eenvoudig zelf je eigen advertenties, evenementen, diensten, projecten, digitale etalage of menukaart of koppel je jouw webshop aan deze platforms. Dit is nog niet alles. Je krijgt ook de beschikking over een klantenloyaliteitsprogramma, online klantenbestand, eenvoudig mail-programma, reserveringsprogramma (restaurants), review programma, communiceren via social media, responsive website en uitgebreide statistieken. Zelfs ons Premium- en Professional pakket is vele malen goedkoper dan de abonnementen bij de concurrent. Je adverteert niet alleen lokaal, maar ook regionaal, provinciaal en nationaal.

Vooral de retail en de horeca zijn fundamenteel aan het veranderen richting platforms. Mensen willen naar verzamelplekken in de stad maar ook op internet. Niet meegaan is geen oplossing. Vandaar dat we voor deze ondernemers twee extra platforms hebben ontwikkeld: Foodi.nl (voor restaurants) en Yoobop.nl (voor (winkel)webshops). Alle platforms maken deel uit van het ene abonnement dat je afsluit.

Alleen samen kunnen we werken aan een goedkoop alternatief voor Google, Gouden Gids, Marktplaats, Beslist.nl, Couvert.nl, iens.nl, TripAdvisor.nl, kortings- en vergelijkingssites etc. Laten we ervoor gaan! Gewoon doen!

Ga naar bestellen en registreer je bedrijf.Log in Switch en blijf op de hoogte van aanbiedingen en acties
van deze aanbieder via de actiemelder!

Totaal aantal volgers: 991 personen
Totaal aantal x bekeken: 12.117Geldig tot: 2020-12-31 00:00:00
Verloopt over: 1074 dagen

Openingstijden:

Ma: 09.00 - 18:00
Di: 09.00 - 18:00
Wo: 09.00 - 18:00
Do: 09.00 - 18:00
Vr: 09.00 - 18:00
Za: Telefonisch bereikbaar

DIGITAAL SPAREN VOOR KORTING BIJ LALIEU Coaching & Business Development
10
1 spaarpunt
=
€ 0.25
(Deze spaarpunten kunnen uitsluitend bij dit bedrijf worden ingewisseld)

Login of registreer gratis een account om bij deelnemende bedrijven te sparen!

0655794751
Steegputstraat 1 6017BC Thorn


Google maps wordt geladen...

  • Delen:
Uitmuntend
10 / 10
1 recensie
10
Resultaat
Snelheid werkzaamheden: Zeer goed
10
Kennis van zaken
Communicatie: Zeer goed
10
Nakomen afspraken
Bereikbaarheid: Zeer goed
Maurice
Heibloem
10 / 10
Gemiddelde waardering
Nakomen afspraken
10
Kennis van zaken
10
Resultaat
10
Review geplaatst op: 14 mei 2017
Werk al jaren samen met Frans, Frans is een goede sparringpartner, heeft verstand van zaken en weet hoe hij een groot publiek kan boeien met zijn enorme kennis over retail, online en offline. Ik raad Frans aan iedereen aan die gebruik wil maken van zijn professionele diensten en/of meer wil weten over retail, online winkelen of over het online en offline koopgedrag van consumenten.
VorigeTop